Schrijf je in voor de PDA zaalvoetbal-cursus

Met leuke, effectieve techniektrainingen maakt PDA van jou een betere voetballer. Onze trainingen zijn een aanvulling op de voetbalactiviteiten bij de vereniging. De progressie die je bij PDA boekt helpt je om beter te presteren bij jouw club.

 

De Futsal-cursus bestaat uit 6 trainingen van 1 uur
We bieden deze cursus aan tijdens de winterperiode: januari-februari. Met de cursus trainen we jouw technische kwaliteiten zoals:

  • basistechniek
  • dribbelen
  • schijnbewegingen
  • schieten

Je traint in een groep, maar het gaat om jouw ontwikkeling als speler. Daarin begeleiden we jou.

 

Locatie
Sporthuis Reusel (Schutsboom 1, Reusel).
Omkleden en douchen is mogelijk, maar niet verplicht.

 

Trainingsdagen en tijden
We starten in het weekend van 7-8 januari 2017 en eindigen in het weekend van 11-12 februari 2017. De trainingsdagen zijn zaterdag en zondag. De exacte planning maken en delen wij, zodra het aantal inschrijvingen bekend is: begin januari 2017. We houden daarbij rekening met de wedstrijdtijden van het jeugdvoetbal op zaterdag.

 

 

Cursusprijs
€ 49,95   1 Futsal-cursus: 6 techniektrainingen van 1 uur.

 

 

PDA-tenue
Iedere speler traint in zijn of haar PDA-tenue. Als je die nog niet hebt: Het eerste tenue (shirt, korte broek, sokken) bestel en betaal je direct bij de inschrijving. Daarvoor geldt een eenmalig actietarief van € 25,– totaal. Via de webshop is het mogelijk om losse kleding bij te bestellen. Alle kleding is zeer scherp geprijsd.

 
Vakkundigheid van de trainers
De trainers voor deze cursus zijn Roy van Eekert en Jim Daniëls. Roy was jaren werkzaam als fulltime voetbaltrainer voor voetbalschool Dutch Total Soccer (USA) en heeft ervaring als hoofdtrainer van diverse vaandelteams uit regio Noord-Brabant (NL). Jim speelt zelf futsal in de Nederlandse Eredivisie, bij FC Eindhoven. Daarnaast komt hij uit voor het Nederlands Team -19.

Similar Articles

Inschrijven voor de...De nieuwe Trainingscursus starten op 23-24-25 september en duren uiterlijk t/m het...